Middelbaar Veiligheidskundigen MVK

Onze middelbaar veiligheidskundige medewerkers bieden ondersteuning aan uw organisatie op gebied van Veiligheid en Milieu.

Onze Veiligheidskundigen dragen bij aan de coördinatie van (werk-) projecten en vraagstukken rondom veiligheid, gezondheid, regel- en wetgeving, arbo wetgeving en Milieu. Dit betreft niet alleen de coördinatie van projecten, maar zeker ook de ondersteuning van de opdrachtgevers en of het toezicht houden bij risicovolle taken. Kortom een uitgebreid takenpakket.
Naast veiligheidstoezicht tijdens reguliere werkzaamheden voorziet onze organisatie ook tijdens (middel-) grote projecten, bijvoorbeeld tijdens volledige of gedeeltelijke shutdowns bij onderhoudswerkzaamheden aan installaties. Samen met uw organisatie bespreken we graag hoe wij kunnen ontzorgen, ons personeel is zowel op project- als vaste basis in te zetten.

|

Zij doen o.a.

Onze beveiligers of portiers voeren taken uit als:
Uitvoeren van Risico Inventarisaties en Evaluaties (RI&E) Opstellen en uitvoeren van een Veiligheid, Gezondheid en Milieu Plan (VGM-plan). Opstellen van voorschriften m.b.t. de uit te voeren taken Voorbereiden, sturen en optimaliseren van diverse taken
Tijdens uitvoering project:
Projectcoördinatie en -controle, en toezicht op vlak van veiligheid Opstellen en ondersteuning bij toolbox meetings Controleren en permanente bijsturing van de taken Samenwerken met de algemene veiligheidsafdeling of projectverantwoordelijke Specialisten binnen 7 dagen inzetbaar

|

Middelbaar Veiligheidskundigen MVK in Nederland en

Zeeland, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Zuid-Holland, Den Haag, Rotterdam, Noord-Holland, Amsterdam en Antwerpen.

|

Bent u op zoek naar goed opgeleide veiligheidskundigen met ruime werkervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen onze specialisten binnen 7 dagen inzetten. Royaal Brandwachten Services is uw lokale partner voor brandwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze brandwacht diensten.

Ontzorging door onze Veiligheidskundigen op deze vakspecifieke gebieden zodat u verder kunt met uw Corebusines.

|

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer