Winkelbeveiliging

Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Onze beveiligers gaan met onze vorm van winkelbeveiliging proactief te werk en benaderen uw klanten vriendelijk.
Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Onze beveiligers gaan met onze vorm van winkelbeveiliging proactief te werk en benaderen uw klanten vriendelijk.
De aanwezigheid van onze beveiligers heeft direct al een preventieve werking. Het houdt een groot deel van de mensen met verkeerde intenties buiten de deur. Wanneer er toch nog een verdachte situatie ontstaat, zal deze worden opgemerkt door onze alerte beveiligers.

|

Waar voeren wij winkelbeveiliging uit?

Individuele winkels

Denk hierbij aan Winkelketens, tuincentra, bouwmarkten en woon- en meubelboulevards

Winkelcentra

Een winkelcentra of stadscentra beveiligen onze beveiligers ook

Groothandels

Niet alleen voor de standaard winkels worden we ingeschakeld, ook voor de groothandels & grotere organisaties.

|

Waarom heeft uw winkel winkelbeveiliging nodig?

Hoe denkt u als winkeleigenaar na over de veiligheid van uw pand? Vermogenscriminaliteit daalde de laatste jaren nog. Maar uit ervaring weten wij het zeker: het aantal winkeldiefstallen neemt helaas toe. En ook uit onderzoek blijkt dat het aantal winkel slachtoffers van inbraak op klaarlichte dag toe neemt. Winkelbeveiliging is nodig voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en uw producten.
Daarom kan een winkelbeveiliger van Royaal Security Services niet ontbreken.
Toezichthouders

Wilt u risico lopen op winkeldiefstal?

Ons advies is: voorkom dat! Heel eenvoudig met onze winkelbeveiligers. Snap en gepakt. Een veilig gevoel. Uit het zicht of juist in het zicht. Ga samen met Royaal Security Services op weg naar de veiligste winkel. Zonder dat wij opvallen bij uw klanten en medewerkers.

Hoe beveiligen wij uw winkel?

Ik wil mijn winkel laten beveiligen door iemand van Royaal. Jullie veiligheidsmethode bevalt me wel. Maar hoe gaan jullie mijn winkel dan beveiligen? Goede vraag…… maar dat gaan we natuurlijk niet online meedelen, maar doen we in een vertrouwelijk gesprek met u. We willen immers kwaadwillenden niet ‘wijzer’ maken dan ze al zijn.
Over onze winkelbeveiligers die u op de stoep en in de winkel krijgt, kunnen we alvast zeggen: Ze zijn alert. Ze zijn klantvriendelijk en sociaal. Ze zijn representatief gekleed. Indien nodig grijpen ze snel in. En ze spelen preventief in op risicosituaties. Ten slotte zijn ze altijd up-to-date. U kunt ze elke vraag stellen over trends en ontwikkelingen in de veiligheidsbranche en kunnen u van advies voorzien.

|

Waarom zou u uw winkel beveiligen met Royaal Security Services?

Veiligheid maken wij een gezamenlijke verantwoording. Samen voor een goed gevoel onder klanten en werknemers.
En zo besparen wij u met onze veiligheidsexpertise in kosten. Want er wordt simpelweg minder gestolen. Op een efficiënte
manier beveiligen wij uw winkel. Is er een reden om daar nee tegen te zeggen?

Beste kwaliteit

Wij onderscheiden ons als Royaal Security Services in veiligheid op maat.

100% afstemming

Wij stemmen 100% af op de situatie van uw winkel. En dat maakt ons een eenvoudige en betrouwbare partner als u winkelbeveiliging of objectbeveiligers zoekt.

Welzijn centraal

Waarin wij het welzijn van uw medewerkers én klanten centraal stellen.

|

Dat zeggen jullie wel, maar kunnen jullie dat ook bewijzen?

Neem dan contact op. Dan mag u aan onze klanten vragen hoe zij onze veiligheid ervaren. Kiest u voor Royaal? Dan maakt u een keuze voor professionele winkelbeveiligers. Die bijdragen aan het imago van uw winkel. Die zorgen voor een positief veiligheidsgevoel van het winkelend publiek en uw winkelpersoneel.
Beveilig uw winkelpand vandaag nog. Criminaliteit en diefstal horen niet thuis in uw winkel. Veiligheid komt daarom op een eerste plaats. Dat maakt winkelbeveiliging van Royaal Security Services belangrijk.

Referenties

Franklin Offshore