Mobiele Surveillance altijd bij uw bedrijf in de buurt

Wilt u ook maximale veiligheid en controle? Laat uw bedrijf beveiligen door de mobiele surveillance van Royaal Security Services?

Onze surveillanten beveiligen uw bedrijf met resultaat. Op een flexibele en effectieve manier en altijd binnen uw budget.

|

Herkent u zich hierin?

Aan het einde van elke werkdag verlaat u uw bedrijf en vertrekt u naar huis. Loopt u nog een rondje om uw gehele bedrijf? Controleert u het kantoor? En wat doet u als u ineens onverwacht toch iets of iemand signaleert? Of wordt u midden in de nacht gebeld bij een alarmmelding? Wilt u dat voorkomen en bent u zat om zelf polshoogte te nemen bij een incident of alarmmelding buiten werktijd? Kies dan voor mobiele surveillance van Royaal Security Services.

Wat doet onze Mobiele Surveillance?

Wij behandelen een calamiteit zoals een calamiteit professioneel opgelost moet worden. Een onverwachte alarmmelding is voor ons geen probleem. Wij staan 365 dagen per jaar 24 uur per dag paraat. Voor uiteenlopende veiligheidstaken als;

|

Wat betekent mobiele surveillance precies voor uw bedrijf?

Elk bedrijfsobject beveiligen wij. Dat kan uw kantoor zijn, maar ook een bouwplaats. Ook kan dat een productiehal of logistiek centrum zijn. Onze mobiele surveillance is er om de veiligheid te waarborgen rondom uw bedrijf. Daar zijn we goed en ervaren in. We gebruiken moderne en onopvallende voertuigen. Geen kopzorgen meer over de veiligheid van uw bedrijf.

Hoe gaan onze mobiele surveillanten te werk?

We geven u alvast een inkijk op de werkzaamheden van mobiele surveillance.
U krijgt een alarmmelding maar U hoeft niet te gaan kijken, want dat doet onze mobiele surveillance. De mobiele surveillant gaat polshoogte nemen bij uw bedrijf en controleert of er een verdachte situatie zichtbaar is. Is dit niet het geval dan zal de surveillant het bedrijf betreden voor een interne controleronde en als alles veilig is zal men het alarm opnieuw inschakelen. Is er WEL een verdachte situatie? Dan waarschuwt onze surveillant direct de Politie.
Mobiele Surveilance

|

Waarom is Royaal de beste partner voor mobiele surveillance?

We zijn goed in het beveiligen van objecten en bedrijven. Onze mobiele surveillancediensten zijn betrouwbaar. Dichtbij, vlot en goed. Laagdrempelig en niet moeilijk doen. Dat is wie we zijn.

|

Mobiele surveillance garandeert veiligheid in en rondom uw bedrijf. Bent u klaar voor 24/7 beveiliging van uw objecten?

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer