Toegangscontrole

Veilige en gastvrije 24-uurs toegang in ieder gebouw is steeds vaker een vereiste. Veiligheid staat voorop maar tegelijkertijd moeten medewerkers en bezoekers zich wel prettig voelen binnen de beveiligde omgeving. Intelligente toegangscontrole vanuit de Videotoezichtcentrale, maakt dit mogelijk in ieder denkbaar gebouw.

Cameratoezicht is een technologie die onopvallend de toegangscontrole en veiligheid ondersteunt. Continu en op discrete wijze, houden de camera’s toezicht op personen en voertuigen die komen en gaan. Dit wordt ondersteund door de slimme software die we gebruiken. Deze technologie maakt het mogelijk dat onze centralisten vroegtijdig worden gealarmeerd bij een mogelijke dreiging. De Videotoezichtcentrale kan dit 24/7 faciliteren.

|

Buitenschil beveiliging

Bij het voorkomen van inbraak is tijd een cruciale factor. Is men eenmaal binnen dan gaat een inbraak snel. Daarom focussen we ons op de buitenschil van het bedrijfspand. Die tijdwinst blijkt vaak schadebeperkend te zijn.
diensten-security-meldkamerdiensten

Video analyse software & Video toezicht centrale

We werken met video analyse software. Binnen het bereik van de camera’s detecteren wij verdachte personen of voertuigen. In het geval dat het systeem een verdachte situatie detecteert, ontvangen de centralisten in onze Video Toezichtcentrale een melding en kijken zij live mee.
Vanuit de Video Toezichtcentrale wordt op af stand uw bedrijfspand en bedrijfsterrein 24/7 gemonitord. Tijdens door u bepaalde bewakingstijden signaleert intelligente software verdachte omstandigheden en geeft die door aan de Video Toezichtcentrale. Waarop de gespecialiseerde centralisten actie kunnen ondernemen

|

Wij houden alles in de gaten

Toegangscontrole buiten

Het buitenterrein wordt ook door ons bewaakt buiten de normale werktijden. Hierdoor kunnen op een veilige manier ook faciliteiten buiten kantooruren worden gefaciliteerd. Met automatische kentekenherkenning is het ook dan mogelijk om uitsluitend geautoriseerde voertuigen of personen toe te laten. Niet geautoriseerde bezoekers worden op afstand gecontroleerd en al dan niet toegang verleend door onze Videotoezichtcentrale.

Toegangscontrole binnen

Volledige toegangscontrole is in lagen of ringen te ontwerpen. Beginnend bij de perimeter van het pand en eindigend bij de beveiliging van de binnenkomst en individuele ruimtes. Medewerkers kunnen volledig geautomatiseerd het pand betreden met bijvoorbeeld: toegangspassen, biometrische beveiliging, autorisatie via een mobiele device of toegangscodes. Bezoekers kunnen bij onze Videotoezichtcentrale worden aangemeld, waarna wij tijdelijk geautomatiseerd toegang verlenen. Het bezoek kan zich ook eenvoudig melden bij onze virtuele receptie.

Dubbele beveiliging

Voor onder meer hogere risicogroepen kan ‘two factor authentication’ worden toegepast. Om een situatiegerichte oplossing te bieden, is deze dubbele beveiliging op vele manieren toe te passen. De reeds bekende toegangspas en codecombinatie behoren tot de mogelijkheden. Maar ook het enkel toegang verlenen aan mobiele devices, die binnen het bereik zijn van het WiFi of Bluetooth netwerk.

|

Intelligente en innovatieve oplossingen

Alle oplossingen stellen we samen conform uw wensen en zijn permanent of ook in tijdschema’s inzetbaar. Dankzij intelligente en innovatieve oplossingen beheren onze specialisten de toegang zo efficiënt mogelijk. Hierdoor zorgen wij voor een veilige werksfeer zonder in te boeten op de prettige werkomgeving. Om inzicht in de bezoekers te bieden, rapporteren wij bovendien alle activiteiten en bijzonderheden.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer