Cameratoezicht

Goed cameratoezicht berust op een gedegen beveiligingsplan. Voorkomen van inbraak is hierbij uiteraard altijd het ultieme doel.

Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand betreden. Wanneer onze centralisten het ongewenst bezoek in dit vroege stadium aanspreken, breken zij hun actie veelal direct af. Ons motto is dan ook: voorkomen is beter dan genezen.

|

Buitenschil beveiliging

Bij het voorkomen van inbraak is tijd een cruciale factor. Is men eenmaal binnen dan gaat een inbraak snel. Daarom focussen we ons op de buitenschil van het bedrijfspand. Die tijdwinst blijkt vaak schadebeperkend te zijn.
diensten-security-doordacht-beveiligen

Video analyse software & Video toezicht centrale

We werken met video analyse software. Binnen het bereik van de camera’s detecteren wij verdachte personen of voertuigen. In het geval dat het systeem een verdachte situatie detecteert, ontvangen de centralisten in onze Video Toezichtcentrale een melding en kijken zij live mee.
Vanuit de Video Toezichtcentrale wordt op af stand uw bedrijfspand en bedrijfsterrein 24/7 gemonitord. Tijdens door u bepaalde bewakingstijden signaleert intelligente software verdachte omstandigheden en geeft die door aan de Video Toezichtcentrale. Waarop de gespecialiseerde centralisten actie kunnen ondernemen

|

Toespreken van ongewenst bezoek & Actie ondernemen

Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, Verzoeken onze centralisten verdachte personen om het
terrein dringend te verlaten. In het geval zij hier geen ge hoor aan geven, wordt onmiddellijk de
politie ingeschakeld. In negentig procent van de gevallen verlaten ongenode gasten meteen het terrein.
In het geval dat het direct toespreken van ongewenst bezoek niet
leidt tot het gewenste effect, volgt de Videotoezichtcentrale een protocol op maat.

Aansturen

Het aansturen en ondersteunen van de surveillancedienst en politie

Alarmeren

Het alarmeren van de sleutelhouders

Delen

Het delen van de live beelden met de politiemeldkamer met ‘Live View’

|

Ondersteuning met cruciale informatie & rapporteren

Wanneer zich calamiteiten voordoen, kijken onze camera observanten met alle beschikbare camera’s mee. Zo voorzien zij de hulpdiensten van de juiste informatie. Ook voor verzekeraars is deze informatie van grote waarde omdat deze partijen hiermee beschikken over volledige bewijslast van de inbraak. Als de camera’s op het bedrijventerrein ook zijn aangesloten bij de Videotoezichtcentrale, volgen onze centralisten het vluchtende voertuig over het bedrijventerrein. Zo krijgt de politie optimaal de kans om deze aan te houden. We rapporteren aan u alle relevante werkzaamheden, bevindingen en ondernomen acties.
diensten_securit-mobiele Royaal Group Nederland

|

Meer dan alleen beveiligen

Ons cameratoezicht betekent meer dan alleen beveiliging. Naast het 24/7 cameratoezicht met slimme software, controleren wij alle camera’s meerdere keren per dag. Camera’s kunnen immers defect gaan of het zicht ervan kan worden geblokkeerd. Tevens kijken wij alle camera’s live uit om bijzonderheden op te sporen. Bij deze discipline hanteren wij het principe: schoon, heel en veilig.
Aangezien alles berust op maatwerk heeft de Video Toezichtcentrale gediplomeerde deskundige medewerkers in dienst die de ondernemer en de installateur bijstaan bij het kiezen van het juiste cameraplan.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer