Alarmafhandeling

De centralisten van de Alarmcentrale zorgen voor een professionele, betrouwbare en veilige alarmontvangst, registratie, verificatie en afhandeling van alle alarmmeldingen.

Vanuit de alarmcentrale bieden we een op maat gemaakte dienstverlening  voor elk bedrijf. Of het nu gaat om een normaal risicoprofiel of hoog risicoprofiel. Alarmmeldingen worden professioneel aangenomen, geregistreerd en afgehandeld. Waar nodig wordt conform het afgesproken protocol de alarmopvolging direct geregeld, hulpdiensten aangestuurd en overige waarschuwingsadressen geïnformeerd.
Kortom adequaat en professioneel handelen, om zo eventuele schade te beperken of voorkomen.

|

Complete dienstverlening

Naast alarmafhandeling kan de dienstverlening uit de volgende werkzaamheden bestaan:

|

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een partner die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer