Interventieteam

Uw organisatie is al goed beveiligd. Maar welke maatregelen heeft u getroffen als het gewenste beveiligingsniveau niet meer optimaal is?

Bijvoorbeeld door uitval van uw alarmsysteem, stroomstoringen, brand, schade door criminaliteit of weersinvloeden, ongelukken en overige calamiteiten.
Om uw organisatie dan direct extra te beschermen beschikt Royaal Security Services over een interventieteam dat het hele jaar door te bereiken is.

|

Kenmerken van ons Interventieteam

24/7 bereikbaar

Wij zijn het hele jaar door 24/7 te bereiken

Snel ter plaatse

Wij zijn in staat om beveiligers te leveren binnen 3 uur.

Altijd zeker

Dankzij het interventieteam van Royaal bent u écht ingedekt.

|

Interventie Team

Landelijk actief

De beveiligers van het interventieteam zijn snel ter plaatse bij calamiteiten en ad hoc opdrachten. Zij treden doelgericht en zelfstandig op, waken over uw eigendommen en houden bijvoorbeeld nieuwsgierige omstanders of pers op afstand of ondersteunen de hulpdiensten door het terrein of weg vrij te houden.
De beveiligers zijn dankzij hun ervaring verbaal en fysiek zeer vaardig zijn en weten goed hoe ze moeten handelen bij calamiteiten.

|

Kunnen wij u helpen?

Royaal Security Services is uw partner voor beveiliging en bewaking. Bent u toe aan een betrouwbare back-up? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer