Port Facility Security Officer (PFSO)

Met Royaal Security Services als partner in ISPS beveiliging haalt u ook een stuk expertise in huis.
Onze Port Facility Security Officer (PFSO) ondersteunt onze klanten bij het opstellen van het havenbeveiligingsplan (PFSP), de verplichte audits en bijbehorende risicoanalyses.
Ook verzorgen wij de verplichte ISPS oefeningen waarbij wordt gekeken naar de reële scenario’s en wordt er geoefend op diverse risico onderdelen en de drie veiligheidsniveaus. Daarnaast voorzien wij in ISPS Awareness trainingen, specifiek voor overige medewerkers in uw bedrijf. Zodat ook zij weten wat de betekenis van de ISPS-code is, wat dit betekent in de dagelijkse praktijk en waarom deze regels nageleefd moeten worden om risico’s te voorkomen.
diensten-security-havenbeveiliging

|

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een partner die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer