Havenbeveiliging & ISPS

Is uw havenbedrijf een potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Loopt uw havenbedrijf gevaar voor dreiging uit verschillende hoeken? Sinds de internationale code en Europese verordening in 2005 bent u als bedrijf verplicht om maritieme beveiligingsmaatregelen te treffen. Havenbeveiliging is noodzakelijk om de internationale en Europese verordeningen te kunnen handhaven. Regel direct een havenbeveiliger.

De ISPS-code is van toepassing op alle scheepvaart- en havenindustrieën. Zodra u actief bent in de haven valt u onder deze internationale code en moet uw havenbedrijf voldoen aan strenge veiligheidseisen. Maar hoe zit dat? Onze havenbeveiligers weten raad.

|

Een havenbeveiliger voor uw bedrijf!

Zoals eerder vermeld moeten alle havenfaciliteiten en scheepvaart voldoen aan een strenge havenbeveiligingswet. Na de aanslagen op 9 september 2001 zijn alle veiligheidseisen in een versnelling terecht gekomen.
Sinds 2004 een internationale code vastgesteld door Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten (de International Ship and Port facility Security Code, ISPS-code). Havens en grote goederenstromen zijn een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreurdreigingen. Beveiliging van de havenbedrijven is dan ook meer dan belangrijk.

Wilt u voorkomen dat uw bedrijf doelwit wordt van criminele activiteiten en vandalisme en alle andere gevaren? Beveilig uw havenbedrijf en terminal met Royaal Security Services.

Wat is de ISPS-Code en wanneer is deze code van kracht?

Nu vraagt u zich af wat houdt deze ISPS-code in en wanneer is deze code van kracht? We leggen u kort uit waar ISPS voor staat en waarom dit verplicht is!
De ISPS-code geldt voor:
Kortom onze beveiligers of portiers mensen houden op een klantvriendelijke en servicegerichte manier controle op alle inkomende en uitgaande goederen en dagelijkse stroom van bezoekers en personen binnen uw bedrijf.

|

Wat is de ISPS-Code en wanneer is deze code van kracht?

Nu vraagt u zich af wat houdt deze ISPS-code in en wanneer is deze code van kracht? We
leggen u kort uit waar ISPS voor staat en waarom dit verplicht is!
De ISPS-code geldt voor:

Vracht & Passagiersschepen

Specifiek: die varen op internationale zeeroutes en vanaf bruto 500 ton tonnage met zich mee voortbewegen.

Mobiele platforms

Alle mobiele platforms op zee

Terminals

Alle terminals en havenbedrijven waar de bovengenoemde schepen aanleggen.

Het ISPS-voorschrift verplicht een havenbedrijf of de scheepvaart tot organisatie van beveiliging van schepen en havenfaciliteiten. Dit betekent dat de veiligheidssituatie aan boord van schepen en op plaatsen waar schepen aanleggen in uw havenvoorziening beveiligd moet zijn. Om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen moet u kennis hebben van veel veiligheidsregels waar wij van op de hoogte zijn.

Wat houdt havenbeveiliging van Royaal Security Services in?

Op het gebied van terminal en maritieme beveiliging blinken de diensten uit van Royaal Security Services in havenfaciliteiten en voorzieningen. Voldoen aan de ISPS- terminal beveiliging verricht nog enig huiswerk. Om u te ontzien van deze complexe materie aan beveiligingsregels, eisen en voorschriften, nemen wij graag uw zorgen uit handen.

Havenbeveiliger Royaal Group

Om uw organisatie een advies compleet op maat te kunnen geven heeft Royaal Security Services al de aanwezige kennis samengevoegd. Dit betekent dat wij aan de hand van uw huidige havenbeveiligingsplan uw beveiligingssituatie in kaart brengen en vervolgens extra maatregelen en oplossingen met u bespreken.
Ons team van havenbeveiligers heeft de belangrijkste diploma’s en certificaten in bezit. En zijn dan ook getraind om professionele havenbeveiliging toe te passen bij uw havenbedrijf, faciliteiten en voorzieningen.
diensten-security-havenbeveiliging Royaal Group Nederland

Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging

Royaal heeft alles onder 1 dak en zo werken wij dagelijks aan veiligheid voor verschillende
bedrijven. Daarom zeggen wij: veiligheid, daar gaan we samen voor!

ISPS gecertificeerde havenbeveiligers

Opschaling Port Security Level

Inzet van onze Port Facility Security Officers (PFSO)

ISPS oefening en training

Winkelbeveiliging

Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. 

Vakantieparken campings & Hotels

De vakantieparken en campings hebben een enorme diversiteit aan voorzieningen voor verschillende doelgroepen. Aan de hand van het soort accommodatie en haar bezoekers leveren wij maatwerk in beveiligingsdiensten.

Wijksurveillance

Onze wijksurveillanten worden succesvol ingezet in o.a. gemeentekernen, woonwijken en industrieterreinen. Deze inzet is bijzonder geschikt om in gebied te rijden waar (een toename) van overlast of criminaliteit wordt geconstateerd.

Havenbeveiligers die criminele activiteiten en terreurdreiging helpen voorkomen, waarbij de nadruk ligt op tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer

Een snelle inzet van havenbeveiligers bij opschaling van de port security levels
Onze PFSO ondersteunt u graag bij het opstellen van uw havenbeveiligingsplan en de verplichte audits
Wij geven diverse ISPS oefeningen waarbij wordt gekeken naar de reële scenario’s en oefenen op diverse risico onderdelen

|

Port security door Royaal Security Services

Wij zijn specialist op het gebied van havenbeveiliging en terminal beveiliging. Dit betekent dat wij een compleet advies geven en u verder helpen om de veiligheidseisen te realiseren voor uw havenfaciliteit. Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw evenement. Benieuwd wat wij voor uw event kunnen betekenen? 

|

Wilt u zicht niet bekommeren over regel- en wetgeving? Geeft uw port security uit handen. Kies voor de havenbeveiliging van Royaal Security Services!

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer