Persoonsalarmering

Iedereen, overal, veilig met ons Persoonsalarmeringssysteem. Waar je ook bent, altijd een veilig gevoel, omdat je verzekerd bent van hulp.

Wilt u uzelf en of uw medewerkers 24/7 persoonlijk beveiligen? Het kan tijdens je werk of in je privéleven geweest zijn, maar je hebt vast ooit iets meegemaakt waarbij het fijn zou zijn geweest dat je hulp kreeg. Veilig ben je als je alarm kunt slaan in geval van nood en zeker weet dat iemand je komt helpen.

|

Onverwachte situaties

Ook tijdens een situatie waarbij u tijdens een calamiteit niet meer zelf in staat bent om te alarmeren, oftewel de man down functie.
Het kan zijn dat u een beroep uitoefent waarbij u belaagd zou kunnen worden terwijl je thuis of op kantoor aan je bureau zit. Het kan zijn dat je op huisbezoek moet en daar te maken kunt krijgen met agressie of geweld. Het kan zijn dat je alleen onderhoudswerkzaamheden aan machines uitvoert. Maar ook als je veilig naar huis wilt wordt er met dit systeem op je gelet.

|

Overal alarmeren

Kortom, het maakt niets uit waar u bent of wat u doet, u kunt overal alarmeren. De persoonsalarmering kent diverse ‘smart’ functies en mogelijkheden zoals: Alarmcentrale Alarmopvolging door het aansturen van hulpdiensten en of waarschuwadressen Man Down Valdetectie Locatiebepaling 24/7 Meer weten neem gerust contact met ons op?

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer