Elektronische beveiliging

Ongewenst bezoek, vandalisme en diefstal zijn stuk voor stuk vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden en kosten met zich meebrengen”.

O.a. Alarm- en detectiesystemen, cameratechniek en elektronische toegangscontrole kunnen dit soort incidenten zo veel als mogelijk tegen te gaan of in ieder geval tijdig te signaleren.
Met elektronische beveiliging worden mogelijke indringers vroegtijdig gedetecteerd zo hebben ze minder tijd om de bouwkundige barrières te doorbreken en worden meteen hulpdiensten.

|

Verschillende middelen

Er zijn verschillende middelen waarmee u snel en effectief indringers kunt detecteren, zonder dat ze daarbij valse meldingen doorgeven. De juiste afstelling van het detectieapparatuur is daarbij essentieel. Onze experts regelen dit voor u en vertellen u precies met welke factoren u rekening moet houden, zoals: omgeving, materiaal en weersinvloeden. Kortom adequaat en professioneel handelen, om zo eventuele schade te beperken of voorkomen.
diensten-security-alarm-elektronische

Detecteren & Alarmeren

Naast het detecteren van indringers is het tijdig alarmeren van de hulpdiensten zoals Politie of onze Mobiele Surveillancedienst van net zo’n groot belang. Bij een snelle reactie van de politie of andere hulpdiensten is het van toegevoegde waarde om visueel verificatiemateriaal, zoals camerabeelden te hebben. De politie rukt bovendien alleen uit als een melding geverifieerd is. Deze verificatietijd kunt u versnellen met behulp van een camera, zodat u kunt voorkomen dat inbrekers er daadwerkelijk met uw spullen vandoor gaan.

|

Royaal security voor uw elektronische beveiliging

De ruime ervaring die wij hebben in de beveiligingsbranche en onze betrokkenheid op het gebied van vernieuwende mogelijkheden en technische toepassingen brengen wij graag over op onze klanten. Te meer omdat elektronische beveiligingssystemen steeds meer een centrale rol krijgen binnen het beveiligingsplan. Deze beveiligingstechnieken kunnen ondersteunend worden ingezet, maar ook fysieke beveiliging(deels) vervangen. Dit kan kosten besparen voor u als klant.
Kortom is er een scala aan mogelijkheden die het verschil maken en er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Wij maken graag voor u een voorstel op maat zodat u uw organisatie goed en efficiënt mogelijk kunt beveiligen.

Referenties

Franklin Offshore