Bouwplaats beveiliging

Tijdelijke Beveiliging of Bouwplaats beveiliging is helaas een noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie.

Vermissing en vernieling van bouwmaterialen en machines brengen (in)directe financiële schade teweeg waardoor projecten risico lopen op vertraging. Wij bieden meerdere oplossingen om bouwplaatsen te beveiligen en om potentiële schade te voorkomen

|

Hoe kunnen wij dit verzorgen?

Objectbeveiligers of toezichthouders

Met onze ervaren objectbeveiligers of toezichthouders voor een veilige en bewaakte bouwplaats;

Mobiele Surveillance

Met onze Mobiele Surveillance die controlerondes of alarmopvolging uitvoeren;

Camera- en detectiesystemen

Met slimme en doeltreffende camera- en detectiesystemen

diensten-security-alarmsystemen-bouwplaats

Camera- en detectiesystemen

|

Hightech camera’s

Door slimme software kan de camera ongewenste personen / voertuigen detecteren. Het beeldmateriaal wordt direct aan u verzonden en/of komt binnen bij de alarmcentrale. Door de beelden ‘live’ te bekijken kan in geval van onraad snel actie worden ondernomen door de melding door te zetten naar de politie of de beveiligingsdienst. Bijkomend voordeel hiervan is dat valse alarmen worden voorkomen en onnodig opgevolgd worden.

LiveView-systeem dat de pakkans vergroot

Doordat de intelligente camera’s beelden direct doorsturen naar de alarmcentrale en alle gegevens en de livebeelden in geval van onraad snel doorschakelen naar de politiemeldkamer. Politie en andere hulpdiensten hebben snel zicht op een situatie en kunnen sneller en slimmer reageren. Met Live View kan de politie bijvoorbeeld meteen zien hoeveel en of de indringers nog op het terrein zijn of daarbuiten. Dit zorgt voor een snelle en effectieve opvolging en vergroot de heterdaadkracht van de politie.
diensten-security-alarmsystemen-bouwplaats

|

Doeltreffend

Naast de Hightech camera’s en Live View- systeem zijn er nog meer reden om voor onze bouwplaats beveiliging te gaan. Een doeltreffende en slimme oplossing voor bouwplaats beveiliging, waarbij u met de mobiele cameramasten volledig controle over uw locatie heeft.

Preventie

Door hun opvallende uitstraling en verlichting werken de cameramasten extra preventief.

Snel operationeel

Eenvoudige installatie, het systeem is namelijk binnen afzienbare tijd operationeel, is robuust en werkt standalone

Kostenbesparend

Voorkomen is beter dan genezen en door vooraf doeltreffende beveiligingsmaatregelen te nemen kunt u diefstal en vandalisme voorkomen. Want naast de directe schade die men toebrengt zijn veelal de kosten van gevolgschade door o.a. stagnatie nog veel hoger. Bijkomend voordeel is dat u kunt besparen op verzekeringspremies maar ook op de kosten van fysieke inzet van beveiliging op tijden dat u er niet bent.

Andere doeleinden:

Naast de inzet voor bouwplaats beveiliging, zijn de camera’s uitstekend bruikbaar voor andere specifieke doelen:

Evenementenbeveiliging

Een betaalbare oplossing voor de beveiliging van uw evenement, die de beveiligers en uw organisatie ondersteund met het houden van toezicht op uw gasten.

Havenbeveiliging

Op uw (ISPS) haventerminal kunt u de beelden gebruiken voor signalering, observatie en vastlegging van criminaliteit, zoals diefstal van ladingen, beroving, vernieling en internationale drugshandel tegen te gaan.

Terreinbeveiliging

Beveiligen van opgeslagen goederen, (vracht-) auto’s, landbouwvoertuigen en brandstofopslag op uw terrein. Een prima middel om live controle te houden op de toegang en de activiteiten op het terrein.

Energie- en Industriële sectoren

Voor veiligheidsgevoelige industrieën, zoals bijvoorbeeld de (petro-) chemie en energie is (extra) toezicht op personen, materialen en voertuigen op het terrein een must.

Vastgoed en leegstandsbeheer

Toezicht op uw (leegstaande) vastgoed, want vandalisme en diefstal kost veel geld en leidt tot vertraging in de oplevering of verkoop van uw vastgoed.

|

Bouwplaats beveiliging in heel Nederland
Royaal Security Services is uw partner voor beveiliging en bewaking door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer