Receptiediensten en receptieservices

Royaal Receptie Services is gespecialiseerd in het leveren van receptiediensten met professionele receptionisten, gastvrouwen en gastheren. Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht en realisatie van een uitstekende bezoekbeleving hetgeen we samen met u ontwikkelen.

Deze bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf want gasten en medewerkers willen zich welkom voelen in uw bedrijf. Onze representatieve en klantvriendelijke receptionisten voeren hun taken uit met enthousiasme en betrokkenheid uit en dragen zo bij aan een professionele samenwerking/werkwijze die past bij uw bedrijf.

|

Receptiediensten en hospitality service uitbesteden

Een hartelijk ontvangst is onderdeel van het visitekaartje van uw organisatie, want gasten willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf en dat geldt natuurlijk ook voor uw eigen medewerkers.

|

Geef uw receptieservice en -taken uit handen

Als bedrijf wilt u niets liever dat deze taken goed worden uitgevoerd door professionals met een representatief voorkomen die hartelijk en vriendelijk zijn, extra behulpzaam zijn door van hun werkplek te komen dit nodig is en die uw gasten verrassen door hun verwachtingen te overtreffen? Ze werken vanuit een ontvangstconcept waar de gastbeleving centraal staat! Royaal Receptie Services levert receptiediensten voor uw bedrijf. Wij maken van uw receptie het veilige visitekaartje voor uw bedrijf!

Klantvriendelijk

Het vriendelijk en behulpzaam ontvangen van gasten en accuraat afhandelen van het telefoonverkeer zijn taken die wij zeer serieus nemen.

Controle

Onze mensen nemen het stukje toegangscontrole uit handen en houden de aan -/afwezigheid van uw medewerkers en bezoekers bij.

Algemene inzetbaarheid

Naast de algemene taken kunt u ze extra inzetten voor administratieve afhandelingen of facilitaire ondersteuning van uw organisatie. Ook uw agenda is in goede handen bij ons.

|

Gastvrije dienstverlening

Gastheer of gastvrouw

Een hartelijk ontvangst is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Gasten willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Een gastvrij welkom is de eerste indruk die in de eerste paar seconden direct op de juiste manier moet zijn. Een warm onthaal geeft uw bezoekers een prettige kennismaking met uw bedrijf. Onderschat dan ook niet het belang van een gastvrouw of gastheer!

Receptioniste

Onze gastvrouwen en gastheren weten als receptiemedewerkers als geen ander welke aspecten van doorslaggevende factor zijn voor een prettig welkom. Onze medewerkers zorgen voor het vriendelijke, behulpzaam en accuraat afhandelen van telefoonverkeer en vragen, ontvangst van gasten en toegangscontrole.

Security host

Naast gastvrouw of gastheer dienen onze receptiemedewerkers ook als security host voor uw bedrijf. De security host verzorgt entree-management. Dit betekent dat onze receptiemedewerkers controleren wie uw bedrijf bezoeken. Als gastvrouw bekijken we naar de directe of indirecte contactmomenten, zodat deze goed verlopen en uw gasten een goed beeld van het bedrijf ervaren.

|

diensten-receptie nederland

Waar leveren wij receptiediensten?

Wij werken in de publieke sector voornamelijk voor de Rijksoverheid en in de private sector voor organisaties in de offshore-industrie, energie- en windindustrie, (Petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.
Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg, maar we zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

|

De best mogelijke receptiedienstverlening

Onze medewerkers gaan bijdragen aan het onderscheidende verschil.
Wij werven en selecteren de beste mensen die optimaal passen bij uw organisatie.
Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke receptiedienstverlening. 

Bent u benieuwd naar het complete takenpakket van onze receptiediensten? 

|

Royaal Receptie Services verzorgt professionele receptiediensten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over receptiediensten, gastvrouwen en gastheren.

Referenties

Franklin Offshore