Wijksurveillance

Onze wijksurveillanten worden succesvol ingezet in o.a. gemeentekernen, woonwijken en industrieterreinen.

Deze inzet is bijzonder geschikt om in gebied te rijden waar (een toename) van overlast of criminaliteit wordt geconstateerd.

|

Waarom worden we ingezet?

We worden ingezet om (letterlijk) rondjes te rijden met de auto of met de fiets om de veiligheid te waarborgen en de openbare orde te handhaven. Dit doen we overdag, ’s avonds en in de weekenden.

|

diensten-event-wijksurveillance

Bevorderen van veiligheid

In aangegeven (uitgaans-) gebieden om overlast (van jongeren) en criminaliteit tegen te gaan en problemen te voorkomen.
Doordat onze wijksurveillanten mobiel zijn, kunnen ze zich makkelijk tussen het (uitgaans-) publiek mengen. Ze zijn daardoor direct aanspreekbaar en kunnen adequaat optreden als dat nodig is. Door een herkenbare uitstraling hebben zij ook een preventieve werking.

|

Op zoek naar een betrouwbare partij voor wijksurveillance?

Door een goede samenwerking met de Politie, Wijkagent(en) en de Gemeente kunnen we vooraf en tijdens de werkzaamheden 24/7 met elkaar communiceren, risico’s signaleren en overlast beperken.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer