Vakantieparken, campings en hotels

Diverse vakantie-, bungalowparken en campings worden beveiligd door Royaal Event Security.

De vakantieparken en campings hebben een enorme diversiteit aan voorzieningen voor verschillende doelgroepen zoals gezinnen, ouderen, (zelfstandige) jeugd en (semi) permanente bewoning door eigenaars of huurders van bungalows en dat het gehele jaar door. Aan de hand van het soort accommodatie en haar bezoekers leveren wij maatwerk in beveiligingsdiensten.

|

Flexibele dienstverlening

De flexibele dienstverlening van Royaal Event Security wordt erg gewaardeerd op de accommodaties die wij beveiligen. Onze beveiligers hebben als doelstelling om alles in goede banen te leiden en de veiligheid en het vakantieplezier voor alle gasten en personeel te waarborgen.

|

diensten-event-beveiliging

Voorkomen van ongeregeldheden en calamiteiten

Onze beveiligers, gastvrouwen en gastheren zijn vaste gezichten op de vakantieparken, campings en hotels. Zij kennen het personeel en zijn herkenbaar voor de gasten. Dit heeft een preventieve werking en zo kunnen wij direct schakelen bij kleine ongeregeldheden om calamiteiten te voorkomen. Door onze intensieve samenwerking met uw manager(s) kunnen wij maatwerk garanderen. Afhankelijk van het type accommodatie, de soort vakantiegangers of vakantieperiode kunnen wij extra beveiligers, gastvrouwen en gastheren en / of ondersteunende diensten inzetten. Hierdoor spelen we snel en geruisloos in op veranderingen zodat het ultieme vakantiegevoel wordt bereikt waardoor de gasten graag terugkomen bij u.

|

Ondersteuning met Mobiele Surveillance

Verder hebben wij de beschikking over mobiele surveillance die kan worden ingezet voor ondersteuning van de beveiliger(s) of uw medewerkers. Maar ook voor 

Alarmopvolging

Controlerondes

Calamiteitenmeldingen

|

Complete beveiligingsoplossingen

Royaal Event Security verzorgt een totaalpakket van professionele beveiligingsdiensten in heel Nederland. Door ervaren, vakkundige event beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw vakantieparken en evenementen 

|

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer