Toezichthouders

Royaal Group levert toezichthouders voor diverse situaties.

Onze toezichthouders houden op een gastvrije manier toezicht op de algemene veiligheid in de publieke ruimte, een terrein, bouwplaats of in en om een gebouw. De toezichthouders vervullen een belangrijke rol bij het handhaven van (huis)regels. Ze zijn de ogen en oren en signaleren als eerste mogelijke knelpunten, misstanden en gevaarlijke situaties.

Daardoor zijn onze toezichthouders in staat terplekke op te treden tegen bij situaties als ongevallen, ongewenste situaties en gedrag, agressie, vandalisme, criminaliteit en (gebouw)calamiteiten.

|

Toezicht en beveiliging tijden Corona?

Onze mensen zetten zich in voor een in voor een Veilig Nederland! Dat doen we natuurlijk onder ‘normale omstandigheden’ al. Maar vanwege de Corona situatie zijn onze opdrachten flink uitgebreid.

|

diensten-event-vakantieparken

Specifiek inzetten tijdens corona?

We leveren speciale Corona Toezichthouders die zich specifiek fulltime inzetten voor het toezicht houden op de corona maatregels en het extra beveiligen van objecten.
Dit doen we o.a. in de publieke ruimte, retailsector, winkel, voor de Rijksoverheid, ziekenhuizen en zorginstellingen waar zeer strikte entreeprotocollen gelden. Maar ook bij bedrijven, multinationals en terminals.
In februari werd duidelijk dat corona zeer serieus genomen moest worden. Onze organisatie heeft specifieke richtlijnen uitgewerkt, zodat we met z’n allen zo veilig als mogelijk kunnen blijven doorwerken.

|

Beveiliging is en blijft nu eenmaal een vitaal beroep.

Daarnaast hebben we onze opdrachtgevers bijgestaan met advies over beperkende maatregelen. Bijvoorbeeld bij het aanscherpen en verbeteren van toegangsbeveiliging. Maar ook door het fysiek inzetten van beveiligers en toezichthouders tijdens de corona periode.
Heeft u toezichthouders of beveiligers nodig? Vertrouw dan op onze organisatie.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer