Rijkswaterstaat

Beveiligingsoplossing

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een partner die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt. 

In de praktijk werkt het uitstekend en kostenbesparend omdat een deel van de beveiligingsoplossing bestaat uit techniek en een ander deel uit de fysieke aanwezigheid van beveiligingspersoneel dat pas wordt ingeschakeld op het moment dat het echt noodzakelijk is. Zo worden er terreinen bewaakt met camera’s, is er toezicht vanuit de meldkamer en openen zij poorten en deuren op afstand.”

Doeltreffend

 “Door de real time camerabeelden is er beter zicht op de actuele situatie waardoor er slimmer en doeltreffender wordt gereageerd. Bij calamiteiten is er een geverifieerd alarm waarbij direct Politie wordt ingeschakeld en de mobiele surveillancedienst die de lokale objectkennis bezit en fysieke toegang verleent.”

Ontzorgt

“Doordat de  Royaal Group mij een totaal concept aanbiedt met 1 vast contactpersoon, is er vlotte communicatie, kunnen zij snel schakelen en meedenken over mijn beveiligingsvragen en kan ik de complete uitwerking hiervan aan hun overlaten. Dit noem ik ontzorgen in optima forma.”

Barry van Veen

Senior adviseur Fysieke Beveiliging

Dir. Facilitair en Financiën

Afd. Facility Management
Rijkswaterstaat Corporate Dienst

Graadt van Roggeweg 400

3531 AH Utrecht

|