Doordacht beveiligen

Royaal Group brengt de nieuwste techniek op het gebied van Cameraobservatie, Intelligente Software, Toegangscontrole op afstand van de Videotoezichtcentrale en Beveiligingsspecialisten bij elkaar.
We werken met korte communicatielijnen en met een vast contactpersoon die voor u als klant het totale dienstenpakket verzorgd. Zo creëren wij een ‘Prettig Dichtbij Gevoel’. Door uw wensen en onze specialisatie samen te brengen realiseren wij een op maat gemaakte en kosten efficiënte beveiligingsoplossing.

|

Onze mogelijkheden

Alarmcentrale

Videotoezichtcentrale

Toegangscontrole

Installatie en onderhoud

Cameratoezicht

Beveiligingsspecialisten

diensten-security-doordacht-beveiligen

Alarmcentrale

Vanuit de alarmcentrale bieden we een op maat gemaakte dienstverlening voor elk bedrijf. Of het nu gaat om een normaal risicoprofiel of hoog risicoprofiel. Alarmmeldingen worden professioneel aangenomen, geregistreerd en afgehandeld. Waar nodig wordt conform het afgesproken protocol de alarmopvolging direct geregeld, hulpdiensten aangestuurd en overige waarschuwingsadressen geïnformeerd.
Naast alarmafhandeling kan de dienstverlening uit de volgende werkzaamheden bestaan:

|

Videotoezichtcentrale

Vanuit de Videotoezichtcentrale worden op afstand uw bedrijfspand en bedrijfsterrein 24/7 gemonitord. Tijdens door u bepaalde bewakingstijden signaleert intelligente software verdachte omstandigheden en geeft die door aan de Videotoezichtcentrale. De gespecialiseerde centralisten van deze Videotoezichtcentrale zullen op afstand de situatie beoordelen, indringers middels luidsprekers aanspreken en alarmopvolging aansturen. In geval van een echt incident zal de centralist de camerabeelden door middel van Live View met de politiemeldkamer delen waarna deze actie kan ondernemen.

Toegangscontrole

Veilige en gastvrije 24-uurs toegang in ieder gebouw is steeds vaker een vereiste. Veiligheid staat voorop maar tegelijkertijd moeten medewerkers en bezoekers zich wel prettig voelen binnen de beveiligde omgeving. Intelligente toegangscontrole vanuit de Videotoezichtcentrale, maakt dit mogelijk in ieder denkbaar gebouw.
Toegangscontrole werkt volgens verschillende oplossingen met bijbehorende diensten:
Royaal Security Services

Technologie en cameratoezicht

Cameratoezicht is een technologie die onopvallend de toegangscontrole en veiligheid ondersteunt. Continu en op discrete wijze, houden de camera’s toezicht op personen en voertuigen die komen en gaan. Dit wordt ondersteund door de slimme software die we gebruiken. Deze technologie maakt het mogelijk dat onze centralisten vroegtijdig worden gealarmeerd bij een mogelijke dreiging. De Videotoezichtcentrale kan dit 24/7 faciliteren.

Toegangscontrole buiten

Het buitenterrein wordt ook door ons bewaakt buiten de normale werktijden. Hierdoor kunnen op een veilige manier ook faciliteiten buiten kantooruren worden gefaciliteerd. Met automatische kentekenherkenning is het ook dan mogelijk om uitsluitend geautoriseerde voertuigen of personen toe te laten. Niet geautoriseerde bezoekers worden op afstand gecontroleerd en al dan niet toegang verleend door onze Videotoezichtcentrale. Dit door middel van koppeling van de bezoekersagenda aan de Videotoezichtcentrale en het controleren van legitimatie op afstand. Een goede video intercom en slagboom zijn daar technisch voor nodig.

Toegangscontrole binnen

Volledige toegangscontrole is in lagen of ringen te ontwerpen. Beginnend bij de perimeter van het pand en eindigend bij de beveiliging van de binnenkomst en individuele ruimtes. Medewerkers kunnen volledig geautomatiseerd het pand betreden met bijvoorbeeld: toegangspassen, biometrische beveiliging, autorisatie via een mobiele device of toegangscodes. Bezoekers kunnen bij onze Videotoezichtcentrale worden aangemeld, waarna wij tijdelijk geautomatiseerd toegang verlenen. Het bezoek kan zich ook eenvoudig melden bij onze virtuele receptie.

|

Dubbele beveiliging

Voor onder meer hogere risicogroepen kan ‘two factor authentication’ worden toegepast. Om een situatiegerichte oplossing te bieden, is deze dubbele beveiliging op vele manieren toe te passen. De reeds bekende toegangspas en codecombinatie behoren tot de mogelijkheden. Maar ook het enkel toegang verlenen aan mobiele devices, die binnen het bereik zijn van het WiFi of Bluetooth netwerk.

Intelligente en innovatieve oplossingen

Alle oplossingen stellen we samen conform uw wensen en zijn permanent of ook in tijdschema’s inzetbaar. Dankzij intelligente en innovatieve oplossingen beheren onze specialisten de toegang zo efficiënt mogelijk. Hierdoor zorgen wij voor een veilige werksfeer zonder in te boeten op de prettige werkomgeving. Om inzicht in de bezoekers te bieden, rapporteren wij bovendien alle activiteiten en bijzonderheden.

|

Installatie en onderhoud

Als landelijk werkende organisatie werken wij op het gebied van de installatie zelf altijd samen met hooggekwalificeerde installateurs. Op die manier bieden wij de service en snelheid van een lokale installateur. Onze onderhoudsafdeling is 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar. De servicewagens rijden door heel Nederland en monteurs zijn snel ter plaatse voor het oplossen van een storing of uitvoeren van een inspectie. Zij zorgen dat de installaties werken zoals ze moeten werken. Installaties die geregeld een onderhoudsbeurt krijgen, lopen minder gevaar op storing of uitval. Met een servicecontract garanderen wij u bedrijfszekerheid.

|

Cameratoezicht

Cameratoezicht

Goed cameratoezicht berust op een gedegen beveiligingsplan. Voorkomen van inbraak is hierbij uiteraard altijd het ultieme doel. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand betreden. Wanneer onze centralisten het ongewenst bezoek in dit vroege stadium aanspreken, breken zij hun actie veelal direct af. Ons motto is dan ook: voorkomen is beter dan genezen.

Buitenschil beveiliging

Bij het voorkomen van inbraak is tijd een cruciale factor. Is men eenmaal binnen dan gaat een inbraak snel. Daarom focussen we ons op de buitenschil van het bedrijfspand. Als we een verdachte persoon al bij het naderen vaststellen zijn de te nemen maatregelen veel effectiever dan dat we de persoon pas vaststellen als het inbraakalarm afgaat. Die tijdwinst blijkt vaak schade beperkend te zijn.

|

Video analyse software

We werken met video analyse software. Binnen het bereik van de camera’s detecteren wij verdachte personen of voertuigen. In het geval dat het systeem een verdachte situatie detecteert, ontvangen de centralisten in onze Videotoezichtcentrale een melding en kijken zij live mee.

Toespreken van ongewenst bezoek

Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, spreekt de gespecialiseerde centralist het ongewenste bezoek direct aan. Onze centralisten verzoeken verdachte personen om het terrein dringend te verlaten. In het geval zij hier geen gehoor aan geven, wordt onmiddellijk de politie ingeschakeld. In negentig procent van de gevallen verlaten ongenode gasten meteen het terrein. Inbrekers die toch doorzetten, worden gehinderd door de wetenschap dat de tijd dringt. Met het gevolg dat de schade beperkt blijft.

|

Alarmeren en aansturen

In het geval dat het direct toespreken van ongewenst bezoek niet leidt tot het gewenste effect, volgt de Videotoezichtcentrale een protocol op maat. Dit houdt onder meer in:

Ondersteuning met cruciale informatie

Wanneer zich calamiteiten voordoen, kijken onze camera observanten met alle beschikbare camera’s mee. Zo voorzien zij de hulpdiensten van de juiste informatie. Ook voor verzekeraars is deze informatie van grote waarde omdat deze partijen hiermee beschikken over volledige bewijslast van de inbraak. Als de camera’s op het bedrijventerrein ook zijn aangesloten bij de Videotoezichtcentrale, volgen onze centralisten het vluchtende voertuig over het bedrijventerrein. Zo krijgt de politie optimaal de kans om deze aan te houden.

Schoon, heel en veilig

Ons cameratoezicht betekent meer dan alleen beveiliging. Naast het 24/7 cameratoezicht met slimme software, controleren wij alle camera’s meerdere keren per dag. Camera’s kunnen immers defect gaan of het zicht ervan kan worden geblokkeerd. Tevens kijken wij alle camera’s live uit om bijzonderheden op te sporen. Bij deze discipline hanteren wij het principe: schoon, heel en veilig.

|

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer