Directie Team

Het  directieteam van Royaal Group stelt zich graag aan u voor

Jerry Ros

Directeur en oprichter sinds 2005

Menselijke waarden als uitgangspunt

Het in Hansweert (Zeeland) en Rotterdam gevestigde Royaal Group is een beveiligingsbedrijf dat van een specifieke visie uitgaat. Centraal in de aanpak staan de ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden van mensen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom.

Bouwen is leuker dan afbreken

Ik vind dat je aan je naaste moet denken en oprechte maatschappelijke betrokkenheid moet tonen. Mensen zijn vaak erg gemotiveerd als ze onderdeel zijn van een mooi bouwproces.
Elke dag met een doel uit bed stappen, dat maakt ondernemen leuk! Doet u mee?

Diana Post

Adjunct Directeur sinds 2011

Binnen de Royaal Group staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en ik ben daar een van de voorbeelden van.
Ik ben begonnen als bedrijfsmanager en heb de kans gekregen om het bedrijf in de praktijk te leren kennen. Dit traject heeft er in geresulteerd dat ik nu de functie van Adjunct Directeur vervul. Ik doe dit met veel plezier, vanwege de visie die de Royaal Group nastreeft. Die is gericht op de mogelijkheden van de medewerkers en de kwaliteit die de klant graag ziet. De juiste medewerker op de juiste plek, zorgt voor een gezonde combinatie van plezier in je werk hebben en kwaliteit kunnen leveren. Ik hoop dit nog verder te mogen uitbreiden en nog jaren te blijven werken voor dit mooie bedrijf. Wil je ook werken en jezelf verder ontwikkelen schroom niet om contact met ons op te nemen. Wil je ook graag dat er gemotiveerde mensen bij u werkzaam zijn, dan moet u zeker bij de Royaal Group zijn.

Pieter Rijke

Salesmanager sinds 2009

Mijn passie is veiligheid en met alle expertises waar we bij Royaal Group over beschikken hebben verbeteren wij de veiligheid in uw organisatie of uw persoonlijke omgeving.
Ik zorg voor de verbindende factoren en praktische oplossingen voor uw veiligheidsvraagstuk zodat er een duurzame samenwerking van A tot Z tot stand komt. Centraal staan hierbij persoonlijke communicatie, respect en transparantie. Ik geloof er heel erg in dat je er op deze manier samen een succes van maakt. Ik ben er trots op om met Royaal Group een dagelijkse bijdrage te leveren aan een veiliger Nederland, waarbij u en medewerkers na een dag veilig werken weer gezond en gelukkig naar huis kunnen.
Veiligheid daar gaan we samen voor!