Over Royaal Group

Ons hoogwaardige beveiligingsbedrijf kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Daarbij worden onze vakkundige en proactieve beveiligers op een effectieve en doeltreffende wijze ingezet. Onze beveiligingsaanpak is gericht op het voorkomen van incidenten en goed gastheerschap.

|

Royaal Services

Royaal Group bestaat uit vijf werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen
specialisatie. Zo kunnen wij een compleet pakket aan diensten aanbieden. Bekijk snel ons beveiligingsbedrijf!

Royaal Group Nederland

Security Services

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in objectbeveiliging, portiersdiensten, mobiele surveillance, ISPS haven- en terminalbeveiliging. Onze aanpak is effectief, vakkundig, klantvriendelijk en gericht op het voorkomen van incidenten.

Royaal Group Nederland

Event Security

Professionele beveiliging op evenementen, vakantieparken, campings en hotels. De balans tussen veiligheid en gastvrijheid zorgt ervoor dat uw gasten met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan uw evenement.

Royaal Group Nederland

Receptie Security

Professionele receptionisten,
gastheren en gastvrouwen. Onze hoogwaardige dienstverlening kenmerkt zich door de klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aandacht.

Royaal Group Nederland

Brandwachten Services

Gekwalificeerde deskundige
brandwachten die zorgdragen voor de dagelijkse brandpreventie en brandveiligheid. Door preventieve controles en het houden van
toezicht op risicovolle plaatsen
worden brandgevaarlijke situaties voorkomen.

Royaal Group Nederland

BBZ Verkeersregelaars

Veilige verkeersbegeleiding door
professionele verkeersregelaars bij
bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Als u met ons samenwerkt zorgen wij voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

|

Benieuwd naar wat ons beveiligingsbedrijf voor u kan betekenen?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw beveiligingsdoelen te bespreken 

Branche erkenning en certificering

Om de kwaliteit van onze organisatie te onderstrepen beschikken wij over de volgende branche erkenning  en -certificering voor ons beveiligingsbedrijf.

Vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie

voor het in stand houden van een particuliere beveiligingsorganisatie. Ministerie van Justitie ND nummer 2486

Keurmerk Beveiliging gecertificeerd

Hiermee is erkend dat we een goed georganiseerd en bonafide organisatie zijn dat de hoogste graad van integriteit nastreeft en dat we onze dienstverlening meer dan serieus nemen. Met een kwaliteitssysteem waarin werkprocessen, het beheer van klachten, afwijkingen en verbeteringen zijn opgenomen en geborgd.

De Royaal Group Nederland

VCA gecertificeerd

Het VCA certificaat is een bevestiging dat onze organisatie werkzaamheden veilig kan en zal uitvoeren. Een van de doelstellingen van onze organisatie is het waarborgen van  de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en derden evenals de kwaliteit van het milieu.

code-verantwoordelijkmarktgedrag

Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend

De code van de Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedag heeft tot doel de kwaliteit van de diensten alsmede de werkomstandigheden en sociaal werkgeverschap te waarborgen. Daarnaast bevordert de Code de scholing van werknemers, zowel in vakopleidingen en trainingen in veilig en gezond werken.

Erkend leerbedrijf SBB

SBB verricht wettelijke taken voor het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Erkennen en begeleiden van leerbedrijven en onderhouden van de ‘kwalificatiestructuur’, arbeidsmarktinformatie, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid van het opleidingsaanbod. Met als doel het beroepsonderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt. ‘Levensechte werksituaties zijn de beste leerschool voor de arbeidsmarkt’.

Referenties over ons beveiligingsbedrijf

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer