Gekwalificeerde specialistische brandwachten

Royaal Brandwachten Services levert al vele jaren gekwalificeerde specialistische brandwachten die zorgdragen voor de dagelijkse brandveiligheid en brandpreventie.

Het gaat hierbij om activiteiten die zijn gericht op het voorkomen van brandgevaarlijke situaties door preventieve controle en het houden van toezicht op risicovolle plaatsen.
Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

|

Wat bieden wij aan onder Royaal Brandwachten?

Brandwachten

Middelbaar veiligheidskunde MVK

Brandwachten

Brandwachten zijn nodig in uw gebouw, de industriële of (petro) chemische sector, scheepvaart en offshore industrie, besloten ruimtes, bij heetwerk werkzaamheden, bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, tijdens werkzaamheden aan uw Brandmeldsysteem of theater- en evenementenbranche

Middelbaar veiligheidskunde MVK

Onze middelbaar veiligheidskundige medewerkers bieden ondersteuning aan uw organisatie op gebied van Veiligheid en Milieu.
Brandwachten zijn nodig in uw gebouw, de industriële of (petro) chemische sector, scheepvaart en offshore industrie, besloten ruimtes, bij heetwerk werkzaamheden, bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, tijdens werkzaamheden aan uw Brandmeldsysteem of theater- en evenementenbranche.
Onze middelbaar veiligheidskundige medewerkers bieden ondersteuning aan uw organisatie op gebied van Veiligheid en Milieu.

|

Wanneer heeft u een brandwacht nodig

Brandwachten zijn nodig in uw gebouw, de industriële of (petro) chemische sector, scheepvaart en offshore industrie, besloten ruimtes, bij heetwerk werkzaamheden, bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, tijdens werkzaamheden aan uw Brandmeldsysteem of in de theater- en evenementenbranche.Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw evenement. Benieuwd wat wij voor uw event kunnen betekenen? 

Wij selecteren de juiste gekwalificeerde brandwacht voor u en wordt op een effectieve en doeltreffende wijze ingezet op uw specifieke projecten.

|

Bij Royaal Brandwachten bent u zeker van

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen een brandwacht doorgaans leveren binnen 4 uur. Als u zaken met Royaal Brandwachten Services doet dan bent u zeker van:

Gekwalificeerd personeel

Ons personeel heeft ruime ervaring en worden binnen hun vakgebied regelmatig bijgeschoold

Betrouwbaar

Een organisatie die financieel solide en betrouwbaar is en hierop jaarlijks wordt ge-audit? Door de certificerende instellingen

Flexibiliteit

Omdat u onze brandwacht(en) enkel inzet op de voor u noodzakelijke momenten

|

Brandwachten Royaal Group Nederland

Waarom brandwachten van Royaal Brandwachten Services?

De veiligheid van uw medewerkers en uw organisatie gaat boven alles! Onze brandwachten zijn ervaren en vakbekwaam, we zijn 24/7 bereikbaar en hechten veel waarde aan een goede relatie met u als opdrachtgever.
De brandwachten zijn buiten de petrochemie en scheepsvaartinsdustrie ook actief in de sectoren: bouw, onderwijs, zorg, detailhandel, logistiek, overheid, toerisme en recreatie en zakelijke dienstverlening.

|

Bent u een bedrijf die werkzaamheden verricht in brandgevaarlijke situaties of risicovolle situaties? Kies dan voor veiligheid van uw werknemers en zorg dat gevaarlijke situaties gereduceerd worden! Neem contact op met Royaal Brandwachten Services.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer