Professionele verkeersregelaars

BBZ Verkeersregelaars levert professionele verkeersregelaars voor het regelen en begeleiden van de meest uiteenlopende verkeerssituaties in heel Nederland.

Onze verkeersregelaars hebben de bevoegdheid om instructies op te dragen aan weggebruikers. Daarnaast hebben zij diverse taken zoals: informeren van weggebruikers bij bijvoorbeeld omleidingen, beveiligen van een verkeersincident, observeren van verkeer gerelateerde onderwerpen en eerste hulpverlenen bij verkeersincidenten.
Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen en borgen we een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

|

Waar worden onze verkeersregelaars voor ingezet?

Onze verkeersregelaars geven aanwijzingen voor het volgen van alternatieve routes
en omleidingen in onder andere de volgende situaties

Wegwerkzaamheden

bij tal van wegwerkzaamheden en omleidingen

Bouw werkzaamheden

Dit kan zijn bij een bouwterrein en de infrastructuur erom heen

Incidenten

Denk hierbij aan (ernstige) ongelukken waarbij het verkeer tijdelijk omgeleid moet worden

(Sport) evenementen

Op plaatsen waar de verkeerssituatie door bijvoorbeeld een (sport) evenement tijdelijk veranderd.

|

diensten Royaal Group Nederland

Waarom kiest u voor BBZ verkeersregelaars

Enthousiaste Verkeersregelaars die zich onderscheiden met kennis en praktische oplossingen waarbij veiligheid voorop staat,

|

Wij kunnen u helpen

Zo leveren onze verkeersregelaars een dagelijkse bijdrage aan een geruisloze en veilige doorstroom van het verkeer. 

|

Bent u een bedrijf die op zoek is naar een betrouwbare partij op het gebied van verkeersregelaars? Kies dan voor veiligheid van uw werknemers en zorg dat gevaarlijke situaties gereduceerd worden! Neem contact op met BBZ Verkeersregelaars.

Referenties

Rijkswaterstaat

“Ik doe zaken met de Royaal Group omdat wij op zoek waren naar een beveiligingsbedrijf in Zeeland die meldkamerdiensten, techniek, cameratoezicht, intelligente software en vakmensen bij elkaar brengt.”

Lees meer

Mosselfestival Yerseke

“Ik werk al sinds 2013 samen met Royaal Event Security op het gebied van beveiliging en bewaking van een door ons georganiseerd evenement.”

 

Lees meer
Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe

“Royaal stelt zich altijd zeer flexibel op en samen hebben we innovatie doorgevoerd door de dienstverlening deels onder te brengen bij de meldkamer en deels met camera’s.”
Lees meer

Service Terminal Rotterdam BV

“Royaal Security Services werkt met een vaste Teamleider en Beveiligingsteam die gastheerschap in combinatie met hun beveiligingstaken goed
uitvoeren.”
Lees meer